Podrži nas!

Portal „Átlátszó Vajdaság“ sa sedištem u Srbiji je nezavisni i nestranački medij, koji svojim radom ne služi nijednoj interesnoj grupi.

Verujemo u slobodu informisanja i masovnih medija, zbog čega je naš sadržaj besplatno dostupan svima, ali su za pripremanje sadržaja potrebna novčana sredstva. 

Funkcionisanje sajta se obezbeđuje iz konkursnih sredstava, odnosno od donacija čitalaca. Vodimo evidenciju naših prihoda i rashoda, a na kraju svake godine objavljujemo javni izvještaj na šta smo potrošili sredstva podrške. Imena donatora koji doniraju više od 500 eura ćemo navesti u našem javnom izveštaju. Maksimalni iznos donacija koju prihvatamo od jednog donatora je 1.000 eura.

Ako ste u mogućnosti, podržite naš rad na jedan od načina navedenih u nastavku:

Iz Srbije (RSD) Iz inostranstva (EUR/USD)
Potrebne podatke za bankarski transfer sa srpskog bankarskog računa fizičkih lica sa prebivalištem u Srbiji možete preuzeti ovde. Potrebne podatke za bankarski transfer sa računa u stranoj banci fizičkog lica možete preuzeti ovde.
Primer poštanske uplatnice za fizičko lice sa prebivalištem u Srbiji možete preuzeti ovde.

– PayPal-transfer od fizičkog lica mesečno:

3 EUR

5 EUR

10 EUR

– PayPal-transfer od fizičkog lica povremeno:

željeni iznos

O mogućnostima doniranja pravnih lica registrovanih u Srbiji kao trošak možete čitati ovde. O detaljima kontaktirajte nas ovde Ukoliko kao strano pravno lice želite podržati naš rad, kontaktirajte nas o detaljima ovde.

Činjenica podrške ne daje pravo na uređivanje. Temu može predložiti svako, ali uredništvo zadržava pravo da proverava verodostojnost informacija i princip sprovođenja javnog interesa i da na osnovu svog najboljeg stručnog mišljenja odluči da li će obraditi ​​predloženu temu.

Više o našim uređivačkim smernicama možete pročitati ovde, a svoje predloge tema možete podeliti s nama ovde.