Támogass minket!

Az Átlátszó Vajdaság egy szerbiai székhelyű kormány- és pártfüggetlen sajtóorgánum, amely munkájával semmilyen érdekcsoportot nem szolgál.

Hiszünk az információ és a tömegtájékoztatás szabadságában, ezért tartalmaink mindenki számára ingyenesen hozzáférhetőek, elkészítésük azonban pénzbe kerül.

Az oldal működését részben pályázatokból, részben olvasói felajánlásokból biztosítjuk. Bevételeinkről és kiadásainkról nyilvántartást vezetünk, és minden év végén nyilvános beszámolóban tesszük közzé, hogy mire költöttük el a pénzünket. Az 500 eurónál magasabb összeget felajánló támogatókat név szerint is feltüntetjük a nyilvános pénzügyi beszámolónkban. Egy-egy adományozótól legfeljebb 1.000 euró összegű adományt fogadunk el. 

Amennyiben módodban áll, kérjük, támogasd munkánkat az alább felsorolt módok egyikén: 

Szerbiából (RSD) Külföldről (EUR/USD)
A magánszemélyek szerbiai bankszámláról történő banki átutaláshoz szükséges adatokat itt találod.  A magánszemélyek külföldi bankszámláról történő banki átutaláshoz való instrukciókat itt találod. 
Postai befizető minta szerbiai illetőségű magánszemély részére letölthető itt

PayPal-utalás magánszemélytől havi rendszerességgel:

3 EUR

5 EUR

10 EUR

PayPal-utalás magánszemélytől alkalmanként:

tetszőleges összegben

– rendszeres támogatás a Patreon felületén keresztül:

tetszőleges összegben

Szerbiai illetőségű jogi személyiség támogatási lehetőségeiről költségként való jóváírással itt olvashatsz. Kérjük, lépj velünk kapcsolatba! Külföldi illetőségű jogi személyiség támogatási szándékával, kérjük, lépj velünk kapcsolatba!

A támogatás ténye nem jogosítja fel a támogatót a szerkesztésre. Témajavaslattal bárki élhet, de a szerkesztőség fenntartja magának a jogot arra, hogy ellenőrizze az információk hitelességét, illetve a közérdek érvényesítésének elvét, és legjobb szakmai megítélése szerint döntsön arról, feldolgozza-e a javasolt témát.  

Szerkesztőségi irányelveinkről bővebben itt olvashatsz, a témajavaslataidat pedig itt oszthatod meg velünk.